ALANYA SHOARMA & PIZZERIA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 941 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Alanya Shoarma & Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 19:43 Heerlijk, maar wat een klein beetje kip voor 10 euro, ben echt geschrokken, weet nog dat ik eerst altijd een volle bak kreeg hahaha, had gewoon nog honger maar was wel lekker
10 jul 2024 om 22:54 Op tijd en lekker ( zo als altijd)
8 jul 2024 om 22:48 Topper
24 jun 2024 om 13:05 We hadden al eerder in de middag besteld en de bestelling kwam ong. 5 min. voor de afgesproken tijd, dus prima. Alleen wat we besteld hadden viel qua smaak een beetje tegen.
16 jun 2024 om 19:44 Was geen durum maar gewoon kipfilet.het was ook niet lekker
9 jun 2024 om 11:48 Vers en nog erg warm
5 jun 2024 om 1:38 Snelle bezorging en goede pizza
1 jun 2024 om 20:41 Het eten was zeker niet wat ik ervan verwacht had grote stukken vlees we wilde geen zout op de friet werd toch gedaan nee nooit meer
24 apr 2024 om 21:40 Was kapot lekker
9 apr 2024 om 22:59 Niet te vreten die shoarma en die pizza al helemaal niet
1 apr 2024 om 10:53 Niet wat ik gewend ben. Normaal ga ik het altijd afhalen en is het super kwaliteit. Nu was de friet en het vlees niet goed gebakken. Slappe friet en slijmerig vlees jammer dit
17 mrt 2024 om 19:56 Snelle bezorging en alles vers.